Sečenje i obrada mermera

Kamenorezačke usluge – BMN Stone


O NAMA

Rešen da nastavim tradiciju dugu 6 generacija, kao relativno mlad čovek sa dvanaestogodišnjim iskustvom u kamenorezačkom poslu osnivam Kamenorezačku radnju “Urovci” u Urovcima 2012 godine. Firma se bavila sečenjem i obradom uvoznih mermera i granita. Slušajući svoje klijente i istražujući tržište vrlo brzo postajem svestan težine vremena u kome živimo i svih finansijskih problema koji to vreme prate.

U želji da kao firma izađemo na tržište sa proizvodom koji će biti cenovno pristupačan svima, a kvalitetom zadovoljiti sve današnje kriterijume 2014 pokrećemo proizvodnju domaćeg krem mermera sa namerom da ga koristimo u svrhu izrade elemenata za građevinu. Međutim proces proizvodnje od sečenja bloka do ugradnje gotovog proizvoda doveo je do izuzetno povoljne krajnje cene i tako su klijenti koji su dolazili da ugovore granit ili mermer videli njega i želeli da im se napravi nadgrobni spomenik, pa smo tako pored izrade

  • mermernih stepenica
  • kuhinjskih ploča
  • solbanki
  • kamina
  • lavaboa, tuš kabina

i drugih elemenata za uredjenje enterijera i eksterijera, pokrenuli i proizvodnju spomenika koji svojom niskom cenom nemaju konkurenta na srpskom tržištu. A toplinom svojih krem nijansi se izdvajaju iz mase sivila koje vlada na grobljima dajući lični pečat, kako naš, tako i naručioca posla.